Adaylığını ilk açıklayan Arasan oldu

SİYASET Haber Girişi : 08 Ekim 2018 13:46
Adaylığını ilk açıklayan Arasan oldu
Koçarlı ilçesinde ilk aday adaylığını açıklayan Erdal Arsan oldu.

Yeniköy eski Belediye Başkanı Erdal Arasan, 2019'da yapılacak yerel seçimlerde Cumhuriyet Halk Partisi'nden (CHP) Belediye Başkan Aday Adayı olduğunu açıkladı.

Tıkla


 2019 yerel seçimleri yaklaşırken Koçarlı ilçesinde ilk aday adaylığını açıklayan Erdal Arsan,  2004 yılında CHP'den Yeniköy Belediye Başkanlığını kazanarak iki dönem Başkanlık görevini sürdürdü.


 “Birlikte başaracağız, birlikte kazanacağız, birlikte yöneteceğiz” sloganı ile Koçarlı Belediye Başkan aday adaylığını açıklayan Erdal Arasan, “Genel merkezimiz beni bu göreve layık görürse bu görevi ben, ekibim ve Koçarlı  halkı el ele vererek başaracağımıza inanıyorum. Halkım benden ne isterse biz onu yapacağız” dedi.


 Tüzük gereği  partimizin seçim takvimi içerisinde aday adaylığı başvurusunu yapacağını belirten Erdal Arasan, “Benim Koçarlı halkına sözüm şudur; Eğer halkımın yararına olacak bir iş varsa ben mevzuatları bir tarafa bırakırım. Her zaman halkımla birlikte olacağım. Halkın içinden gelen biriyim, ben her kesimden oy alacağıma inanıyorum” dedi.


Biz çalışacağız, biz yapacağız, halkımız bizi takdir edecek. Çünkü Koçarlı'nın buna ihtiyacı var. Koçarlı için aday adaylığımı açıkladım. Hepimize hayırlı olmasını temenni ederim” dedi.


ERDAL ARASAN KİMDİR


1962 Yıldında aydında dünyaya geldi. İlkokulu Yeniköy mahallesinde okudu. 1982-1984 yılları arasında askerlik görevini tamamlayan Arasan ticaret ve siyasetsi hayatına atıldı. Evli ve 4 kız babası olan Erdal Arasan, 2 dönem Yeniköy Belediye Başkanlığı, 4 yıl Esnaf ve Sanatkarlar Dernek Başkanlığı,  CHP Belde Başkanlığı yaptı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.