ABGC’den BİK Müdürü Uluçamlıbel’e veda

GÜNDEM Haber Girişi : 31 Aralık 2019 11:32
ABGC’den BİK Müdürü Uluçamlıbel’e veda
Uluçamlıbel’i plaketle uğurladılar
Aydın Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti, 3 yıldır Aydın’da görev yaparken Van’a tayini çıkan Basın İlan Kurumu Aydın İl Müdürü Mevlüt Uluçamlıbel’i düzenledikleri veda yemeğiyle uğurladı. Aydın’da görev yapan gazeteler ve gazetecilere verdiği desteklerden dolayı BİK Müdürü Uluçamlıbel’e plaket takdim edildi.

Aydın’ın Efeler ilçesindeki Köfteci Dede’de Aydın Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cem Ulucan ev sahipliğinde BİK Şube Müdürü Mevlüt Uluçamlıbel onuruna düzenlenen akşam yemeğine Nazilli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ümit Özmen’in yanı sıra Ses Gazetesi, Denge Gazetesi, Manşet Gazetesi, Kıroba Gazetesi ve ABGC yönetim kurulu üyeleri katıldı. 

“VERDİĞİ DESTEKLERDEN DOLAYI TEŞEKKÜR ETTİ”

Aydın’da 3 yıldır görev yapan Basın İlan Kurumu Aydın Şube Müdürü Mevlüt Uluçamlıbel’in görev süresi boyunca Aydın basınına ve gazeteciler yararına birçok çalışma yaptığını vurgulayan ABGC Başkanı Cem Ulucan; “Sayın Müdürümüzün tayiniyle ilgili daha fazla konuşmaya gerek yok ama yaptıklarıyla ilgili konuşacak aslında çok sözümüz var. Kendisi gerek gazetelerin gerekse gazetecilerin haklarını savunmak için çalışmalar yaptı. Gazetelerin alacaklarını savunmak için mücadele verdi. Birçok kurum ve belediyelerden tahsili için kendisiyle istişareler yaparak çözüme kavuşturduklarımız oldu. Mesleğimiz için görüşmelerimiz, projelerimiz sürerken tayin sürecine girdi. Kendisine bugüne kadar verdiği tüm destekler ve çalışmalardan dolayı teşekkür ediyoruz. Van ilimizde de en iyi çalışmayı, mesleki çalışmaları en iyi şekilde sürdüreceğine inancımız tam. Kendine ve ailesine bu tayinin hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

“AYDIN’IN FAHRİ HEMŞERİSİYİM”

Geçmiş yıllarda memleketi Konya başta olmak üzere İstanbul’da da gazetecilik yaptığını hatırlatan Uluçamlıbel, Aydın’ın fahri bir hemşerisi olduğunu söyledi. Aydın basının birçok ilden güçlü olduğunu vurgulayan Mevlüt Uluçamlıbel, Aydın’da yerel gazeteler başta olmak üzere internet gazeteciliğinin de üst düzeyde olduğunu belirtti. Aydın’ın yeni nesil gazetecilikte öncü olacağına inancının tam olduğunu söyleyerek yerel gazetelerin Aydın’ın önünü açtığını dile getirdi. 

Gecede, Aydın Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu adına Başkan Cem Ulucan tarafından BİK Aydın Müdürü Mevlüt Uluçamlıbel’e hizmetleri anısına teşekkür plaketi sunuldu. Öte yandan BİK Van Şube Müdürlüğüne atanan Mevlüt Uluçamlıbel, Aydın Şube Müdürlüğü’nden önce Gençlik ve Spor Bakanlığı’nda müsteşarlık özel kalem biriminde görev yapıyordu.


















Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.