80. Yıl Cumhuriyet Anaokulu velileri kermeste buluştu

GÜNDEM Haber Girişi : 17 Şubat 2020 11:36
80. Yıl Cumhuriyet Anaokulu velileri kermeste buluştu
80. Yıl Cumhuriyet Anaokulu velileri kermeste buluştu

Koçarlı 80. Yıl Cumhuriyet Anaokulu tarafından okul aile birliği ve okul yönetimi işbirliğinde kermes düzenlendi.

Tıkla


Koçarlı pazaryerinde düzenlenen kermeste Okul Aile Birliği, tüm öğrenci velileri ve öğrenciler tarafından hazırlanan kitap ayraçları, kurabiyelerin yanı sıra, ev yemekleri, tatlılar, pasta, börekler ve içecekler satışa sunuldu.


Kermese Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan, İlçe Milli Eğitim Müdür vekili Osman Arıkoğlu, okul müdürleri, öğretmenler ziyaret ederken kermese de destek oldular.


Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan yaptığı konuşmada "Kermesin amacının öğrencilerimizde yardımlaşma ve dayanışma duygusunu en üst düzeye çıkarmaktır. Ben buradan okul yöneticilerimize, öğretmenlerimize velilerimize ve öğrencilerimize böyle bir çalışma yaptıkları için teşekkür ederim" dedi.


İlçe Milli Eğitim Müdür vekili Osman Arıkoğlu ise, okul yönetimine ve öğrenci velilerine teşekkür okullarına yaptıkları desteklerden dolayı teşekkür etti.


KERMESE KATILAN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM


Koçarlı 80. Yıl Cumhuriyet Anaokulu Okul Müdürü Selma Karakaş, öğretmen ve velilerin desteğiyle gerçekleştirilen kermesten elde edilen gelirin, okulun materyal ihtiyaçlarının karşılanmasında kullanılacağını ifade ederek, “Öncelikle bugün düzenlenen kermes çocuklarımızın daha iyi bir ortamda eğlenceli şekilde eğitimlerine devam edebilmeleri adına okul aile birliği tarafından düzenlendi. Belediye Başkanımız Nedim Kaplan ve İlçe Milli Eğitim Müdür vekilimiz Osman Arıkoğlu eğitime verdiği önemi göstererek kermesi ziyaret etti. Başkanımızın yanı sıra kermesi ziyaret eden herkese teşekkür ediyorum. Okul aile birliği üyelerimizin hazırladığı sağlıklı, kaliteli ürünler bugün Koçarlı’ya yakışır şekilde vatandaşlara sunuldu. Emeği geçen herkesi kutluyor, kermesimizin hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.














 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.