50 gün sonra ilk müşterilerini almaya başladılar

GÜNDEM Haber Girişi : 11 Mayıs 2020 12:21
50 gün sonra ilk müşterilerini almaya başladılar
Yeni tip koronavirüs tedbirleri kapsamında bir süre önce kapatılan berber, kuaför ve güzellik salonları, bugün faaliyete geçti.

Yeni tip koronavirüs tedbirleri kapsamında bir süre önce kapatılan berber, kuaför ve güzellik salonları, bugün faaliyete geçti.

Tıkla


Berber, kuaför ve güzellik merkezleri, 50 günlük aranın ardından bugün yeniden faaliyete geçerken, Hijyen kurallarının üst düzeyde alınacağı kuaför ve güzellik merkezleri 09.00 ile 21.00 saatleri arasında hizmet verebilecek.


Müşterilere  randevu sistemiyle hizmet verecek olan Berber, kuaför ve güzellik merkezleri 51 gün aradan sonra iş yerlerini açmanın mutluluğunu yaşadılar.


Koltuk sayılarını yarıya indiren, iş yerlerini ise sosyal mesafeye göre ayarlayan berber ve kuaförler, her kullanım sonrası makas, makine gibi ekipmanlarını dezenfekte ederek faaliyetini sürdürecek.


Müşteriler randevu ile kabul edilecek, maskesiz kimse içeri giremeyecek.


Koçarlı Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hüseyin Yaman ,berber, kuaför ve güzellik merkezlerini ziyaret ederek maske ve uyulması gerek kuralların bulunduğu afişleri dağıttı.


Salgına karşı gerekli tüm hijyen tedbirlerine aldıklarını belirten Başkan Hüseyin Yaman; Vatandaşlarında bu konuda duyarlı olmasını belirterek, “ İlçemizde faaliyet gösteren berber, kuaför ve güzellik merkezleri gereken hijyen tedbirlerini aldı. Bizde Esnaf Odası olarak iş yerlerini denetleyerek maske ve uyulması gereken kuralların bulunduğu afişleri dağıtıyoruz. Koronavirüs tedbirleri kapsamında 21 Mart’ta kapatılan berberler ve kuaförler, bugün itibarıyla yeniden hizmete açıldı.Esnafımız 50 gün aradan sonra iş yerlerini tekrar açmalarından mutlu olduklarını dile getirdiler”dedi.





















 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.