45 Yıldır Özveri İle Çalışıyoruz

GÜNDEM Haber Girişi : 20 Ocak 2020 12:43
45 Yıldır Özveri İle Çalışıyoruz
45 Yıldır Özveri İle Çalışıyoruz


Tıkla

Sınırlı Sorumlu Koçarlı Motorlu Taşıtlar Kooperatifi Başkanı Ali Karakuş, kooperatiflerinin 45 yıldır aralıksız hizmet verdiğini söyledi.


1975 yılından bu ya özveri ile çalıştıkları belirten Karakuş, kendilerine yöneltilen şikayetleri tek tek değerlendirdiklerini ve hizmet kalitelerini daha da arttırabilmek, yolcuların güvenilir ve huzurlu bir yolculuk yapmasını sağlamak için ellerinden gelenin fazlasını yaptıklarını ifade etti.


Toplam Koçarlı Nüfusunun 24 bin civarında olduğunu, kendilerinin Koçarlıdan, Aydın’a toplam 51 araç ile hizmet verdiklerini de belirten Sınırlı Sorumlu Koçarlı Motorlu Taşıtlar Kooperatifi Başkanı Ali Karakuş , “24 bin nüfuslu bir ilçede hizmet vermeye çalışıyoruz. Malum Koçarlı merkezin nüfusu da 5 bin - 6 bin civarında. Büyükşehir yasası ile birlikte bizim yükümüz biraz daha arttı” dedi.


HER 15 DAKİKADA BİR ARAÇ KALKIYOR


Seferlerinin Koçarlı’dan 6.30’da başladığını belirten Karakuş, “Gece ise son aracımız Koçarlıdan 23:00, Aydın’dan 23:45’te dönüyor. Saat 21:20’e kadar her 15 dakikada bir araçlarımız kalkıyor. Koçarlı’dan Aydın’a ise saat 20:00’e kadar 15 dakikada bir araç kalkıyor. Gece Aydın’dan dönüşlerde ne kadar kişi geri dönecek bunu bilemiyoruz. Araçlarımız bir anda doluyor ve yer kalmıyor. Biz normal standartta çalıştırıyoruz araçlarımızı. Ama araçlarımızın dolu olması ihtimaline karşı öğrenci arkadaşlarımıza diyoruz ki. Grup olarak bir etkinliğe veya eğlenmeye gittiyseniz bizleri arayın akşamüstü kişi sayınızı belirtin, kalabalık grup halindeyiz bize bir araç gönderir misiniz diye söyleyin. Gelen araç doluysa ben onlara yeni bir araç gönderirim” dedi.


DAHA İYİ HİZMET VERMEK İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPIYORUZ


Her yıl okulların kapanmasıyla tüm yönetim kurulu ve üyeler ile birlikte toplandıklarını, eksiklerini, şikayetleri ele alıp onları değerlendirmesini yaptıklarını da söyleyen Ali Karakuş, “Biz daha iyi hizmet vermek için elimizden geleni yapıyoruz.  Biz Koçarlı’ya rehberlik ediyoruz. İlçemize ilk kez gelen kişi bizim araçlarımızla geliyor, ilk bizimle sohbet ediyor. Koçarlı için ilk izlenimlerini bizlerden alıyor. O yüzden biz şoförler olarak her zaman Koçarlı’nın gelişmesi için taşın altına elimizi değil bedenimizi koymaya hazırız” dedi.







Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.