1968’den Bu Yana Koçarlı’ya Hizmet Ediyor

GÜNDEM Haber Girişi : 06 Ocak 2020 13:37
1968’den Bu Yana Koçarlı’ya Hizmet Ediyor
1968’den Bu Yana Koçarlı’ya Hizmet Ediyor

1968’den Bu Yana Koçarlı’ya Hizmet Ediyor

Tıkla

 

Koçarlı Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası kurulduğu 28 Haziran 1968 yılından bu yana Koçarlı’ya hizmet ediyor.

 

Koçarlı Şoförler, Otomobilciler ve Esnaf Odası Başkanı Şenol Şahin, kurucu üyelere ve geçmişten günümüze başkanlık yapanlara teşekkür ederek “Odamız 28.06.1968 tarihinde kurulmuştur. Kurucu üyelerimizden Muhittin Etik 1968-1974 yılları arasında, Eyüp Arslan 1974-1984 yılları arasında, Vecdet Şengül  1984-2014  yılları arasında, İlker Aşkın 2014-2018 yılları arasında başkanlık yapmışlar, 2018 tarihinden bugüne ise odamızın başkanlığını yürütüyorum” dedi.

 

EĞİTİMLERLE GÜVENLİĞİ ARTTIRIYORLAR

 

Koçarlı Şoförler, Otomobilciler ve Esnaf Odası olarak üyelerine çeşitli eğitim programları düzenleyerek belge almalarını sağladıklarını söyleyen Başkan Şenol Şahin, “Bizler üyelerimize Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü aracılığıyla çeşitli eğitimler düzenliyoruz. Okul servisi ve minibüs sürücülerine özellikle İş sağlığı ve güvenliği kurallarına uyulması, Sürüş esnasında sosyal çevre iletişiminin sağlanması, psikolojisini pozitif yöne çevirebilmesi gibi eğitimler ile sürücülerin motivasyonlarının üst düzeyde tutulmasını sağlıyoruz” dedi.

 

Başkan Şenol Şahin ayrıca, sürücülerin trafik sisteminin unsurlarına ve güvenliğine dair gerekli önlemleri alması, Karayolunda sürüş tekniğine uygun güvenli ve araç kullanılması, Okul taşıtlarının sürücüleri ve özellikleri hakkında bilgi sahibi olmasını amaçlayan Eğitim Seminerleri düzenleyerek Mesleki Eğitim Belgelerini almalarına sağladıklarını da ifade ederek, “ Üyelerimiz arasında kaynaşma ve motivasyonun artması için ülkemizin değişik yerlerine geziler düzenledik. Önümüzdeki yıllarda da bu geleneğimizi sürdüreceğiz. Şoförler Odası olarak üst kuruluşlarımızla sürekli iletişim içerisinde olup sorunlarımızı en kısa zamanda çözüme kavuşturmak için çalışmaktayız. Şoför esnafımıza ve Koçarlı halkımıza en iyi hizmeti verebilmek için çağın gereklerini yerine getirmekteyiz” dedi.

 

ELİMİZDEN GELENİN EN İYİSİNİ YAPIYORUZ

 

Koçarlı Şoförler, Otomobilciler ve Esnaf Odası Başkanı Şenol Şahin, ayrıca, Odamızın kuruluşundan bugüne kadar Başkanlık, Yönetim-denetim Kurullarında görev almış meslektaşlarımıza, görev alan personellerimize, yapmış oldukları hizmetlerinden dolayı minnettarız diyerek, “Bizlerde görevimiz süresince odamızı daha üst seviyeye taşımak için elimizden gelenin en iyisini yapmayı kendimize görev bilir, saygılarımızı sunarız” şeklinde konuştu.

























 


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.