15 Temmuz 'sosyal mesafeli' kutlandı

GÜNDEM Haber Girişi : 16 Temmuz 2020 09:36
15 Temmuz 'sosyal mesafeli' kutlandı
Tüm Türkiye'de olduğu gibi Koçarlı’da da 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü büyük bir coşkuyla kutlandı.

Tüm Türkiye'de olduğu gibi Koçarlı’da da 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü büyük bir coşkuyla kutlandı. Cumhuriyet  Meydanı'nda düzenlenen program  sosyal mesafeli olarak kutlandı.

Tıkla


Cumhuriyet  Meydanı'nda düzenlenen kutlamalara vatandaşlar ateş ölçümleri yapılarak alındı. Vali Yardımcısı Ömer Faruk Günay, Belediye Başkanı Nedim Kaplan, protokol üyeleri ve vatandaşların katıldığı program saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başladı. 


Kuran-ı Kerim tilavetinin ardından programda konuşan Vali Yardımcısı Ömer Faruk Günay ,”Bu ülkeyi dışarıdan parçalayamayan hainler içimizden bizi parçalamaya cüret etti. Bizim gibi giyinen içimizden biriymiş gibi zannettiğimiz, aynı kıbleye döndüğümüzü sandığımız hainler kanlı darbe girişiminde bulundu. 


15 Temmuz devlet içine sızmış kendisine emanet edilen devletin silahlarını kendi vatandaşlarına kullanmaktan çekinmeyen ülkemizi parçalamak ve milli iradeyi yok etmek isteyen hainlere karşı yüce milletimizin sarsılmaz azmi ve yüksek iradesi, vatanseverliği ve kahramanlığı ile kazanılmış tarihe altın harflerle yazılmış bir demokrasi zaferidir" dedi.


Vali Yardımcısı Ömer Faruk Günay’ın konuşmasının ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın halka hitabı kurulan ekranlardan halka izletildi. Koçarlı Müftülüğü personeli tarafından Kuran’ı Kerim okundu. 


15 Temmuz'u 16 Temmuz'a bağlayan gece yarısı 00.13'te tüm camilerden selalar okundu. Program temsili nöbet tutulması ile devam etti.

















Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.